Groothandel in juwelen, gevestigd in Antwerpen

 

Over Xarobi uit Antwerpen

Ruim assortiment glaskralen, keramiek, schelp, polyester, zaden, textielkralen, metalen onderdelen, draad etc….

 

Geen verkoop aan particulieren! 

(Wij vragen steeds een BTW nummer en in welke mate u professioneel met kralen en sieraden bezig bent.)

 

 

Door een gezamenlijke passie voor kralen werd op 4 juli 2002 het startschot gegeven voor Xarobi. Wat toen begon met slechts

2 personen en een winkelruimte van 90 vierkante meter is door

het enorm succes en een internationaal cliënteel, uitgegroeid tot een zaak van

+/- 500 vierkante meter en een personeelsbestand van 8 personen.

 

 

Vroeger kwam ons assortiment kralen vooral van Azië maar door intensief op zoek te gaan naar nieuwe artikelen komt ons gevarieerd gamma nu van over heel de wereld.

 

 

Tijdens opendeurdagen worden de nieuwigheden op regelmatige basis tentoongesteld in een gezellig aangekleed kader. Geen nood voor onze klanten van over de grens, want wij participeren aan de belangrijkste beurzen in het buitenland. (de datums van deze opendeurdagen en beurzen kunt u steeds vinden op onze nieuws pagina)

 

Door de creativiteit van onze ontwerpsters en ontwikkeling van nieuwe technieken en materialen, organiseren  we geregeld workshops. Deze worden gegeven in een rustig en gemoedelijke sfeer, bijgestaan door een persoonlijke en professionele begeleiding. (mocht u interesse hebben kunt u altijd onze workshops pagina raadplegen)

 

Hebt u zin om op ontdekkingstocht te gaan in onze winkel of hebt u nog verdere vragen aarzel niet, wij zullen u altijd graag te woord staan.

 

 

Het Xarobi-team te Antwerpen